Service auto Galati
Diagnoza Auto Galati

Diagnoza Auto Galati

Cu certititudine, indiferent daca aveti masina personala sau nu, ati auzit sau ati vazut pe frontispiciul unor cladiri din ce in ce mai des, cuvintele “ diagnoza auto ” iar daca ati intrebat in jur ce inseamna, sunt sigur ca mai toti au sarit sa va explice cum sta treaba cu acest lucru.

Diagnoza Auto Galati

✅ Tel 0757035645

Diagnoga auto gratuita

Ma alatur si eu gloatei de binefacatori, dar tratand problema mult mai detaliat, explicand pe cat posibil un fenomen care aparent are o explicatie instantanee dar cu toate astea, exista un foarte mare vid de informatie atunci cand te hotarasti sa cauti ceva cat mai relevant.

✅ Tel 0757035645

Diagnoza Auto Galati pret

Diagnoga auto galati

In primul rand tin sa precizez faptul ca “diagnoza” reprezinta de fapt un cuvant generic, care defineste doua operatiuni cu implicatii stricte, mai precis exista cea mecanica si mai apoi cea electronica. Din punct de vedere mecanic, aceasta este este facuta in orice service, de catre mecanicul auto folosind echipamentele si sculele adecvate pentru obtinerea si remedierea oricaror probleme care implica partea mecanica a unui vehicul.

✅ Tel 0757035645

 

Adevarata arta a diagnozei auto, intervine adunci cand vorbim despre cea electronica si care trebuie facuta in service-urile dotate cu laptop si programe speciale si softuri ale producatorilor de vehicule pentru care platesc lunar sume de bani, in vederea actualizarii permanente cu cele mai noi informatii despre fiecare model auto, indiferent de continentul de fabricatie.

✅ Tel 0757035645

Diagnoza Auto Galati preturi

Aceasta diagnoza auto presupune nu doar conectarea la mufa universala si scanarea pentru erori asa cum fac majoritatea companiilor de profil, ci implica atat citirea sau interpretarea rezultatelor functionale.

Diagnoga auto la domiciliu galati

De aici se pot modifica anumiti parametri pentru imbunatatirea performantelor autovehiculului de aceea fiind recomandat sa apelati pentru aceste servicii numai la firmele care au specialisti si o dotare tehnica capabila sa ofere rezultatele scontate.

CORZAH SERVICE AUTO GALATI Auto va oferta urmatoarele servicii:

✅ Tel 0757035645

Verificari si incarcari instalatie de climatizare
Servicii de diagnoza electronica – tester BOSCH
Tractari si depanari auto
Elemente directie
Curele de distributie
Ambreaje
Schimb ulei
Esapamente
Servicii complete de vulcanizare
Asigurari RCA la cele mai mici preturi

Igienizare si curatare aer conditionat auto
Igienizare si curatare aer conditionat auto
Igienizare si curatare aer conditionat auto

Igienizare si curatare aer conditionat auto . Curatare CLIMA auto cu OZON .Cea mai eficientă și ecologică modalitate de curatare si igienizare a aerului conditionat auto este folosirea generatorului de ozon. Ozonul are o putere de dezinfectare foarte mare si este extrem de eficient în curatarea sistemului de clima auto …

Geometrie roti 3D computerizata
Geometrie roti 3D computerizata
Geometrie roti 3D computerizata

  Geometrie 3D computerizata Geometria vehiculului consta in reglarea unghiurilor rotilor pentru a redeveni perpendiculare pe sol si paralele intre ele. Corzah Auto Group Service Galati ✅Cele mai bune preturi la Pachete promotionale in 2022 O programare obișnuită a serviciilor auto vă poate ajuta să mențineți mașina în funcțiune. Un …

Direcția și sistemul de frânare
Direcția și sistemul de frânare
Service auto Galati  Corzah  – Direcția și sistemul de frânare

 Service auto Galati  Corzah  – Direcția și sistemul de frânare Se execută lucrări de verificare și remediere: jocurile casetei de direcție și ale articulațiilor de la casetă; jocurile coloanei volan; starea pompei principale de frânare, a pompei ABS, a conductelor, furtunelor de legătură, etrierilor, discurilor de frână, cilindrilor și a …