corzahservice.ro

Diagnoza auto la service-ul nostru – diferenta dintre o vacanta linistita si un fiasco total!

DIAGNOZA AUTO, MECANICA AUTO si SERVICE AUTO Galati

Service auto Galati Diagnoza auto la service-ul nostru – diferenta dintre o vacanta linistita si un fiasco total!

Autoturismul dvs. nu functioneaza asa cum trebuie? Veniti la noi pentru o diagnoza completa care aduce linistea cotidianului.
Asiguram reparatii autoturisme si autoutilitare in regim de urgenta. Piese auto noi si second hand in permanenta in STOC!
Masina dvs. nu mai porneste? Nicio problema, o aducem pe platforma pina la service-ul nostru!

Sunati-ne oricand, lucram de luni pina sambata !

Aparatul de diagnoza auto cu care venim in sprijinul obtinerii de informatii, respecta protocoalele de comunicatie agreeate de toti producatorii de autovehicule consacrati, indiferent daca vorbim de cei asiatici, europeni sau americani. Utilizarea protocoalelor de comunicatie folosite se face in functie de clasa de poluarea a vehiculului dumneavoastra.

Service auto Galati 

Experienta relevanta a mecanicilor nostri ne confera dreptul de a spune ca ne numaram printre putinele service-uri auto din Galati care au o rezolvare imediata pentru orice marca sau model de autoturism. Avem in permanenta piese de schimb noi si second hand atat pentru autoturisme cat si pentru autoutilitare. Iar in cazul in care masina dvs. refuza sa mai porneasca, venim si va transportam pina la service cu platforma.  Indiferent daca este vorba despre o diagnoza auto sau o interventie care necesita o atentie mai detaliata, o vom trata cu deosebita grija si in cel mai scurt timp posibil.

Valabilitatea asigurării obligatorii și facultative

Înscrierea și admiterea la universitate