service auto galati corzahservice.ro
Service auto Galati

Serviciu de tractare si service auto mobil Galati

Ne angajam sa va oferi cel mai bun serviciu de tractare si service auto mobil in Galati

Tractari auto Galati si Asistenta Rutiera in Galati

Angajam doar cei mai buni soferi, ingineri si mecanici, fiecare avand o experienta excelenta in domeniile lor de activitate, asigurandu-va ca veti primi doar cele mai bune servicii la cel mai accesibil pret.

Corzah Service auto Galati  , va poate ajuta cu :

❶ Tractam autoturismele care au ramas blocate, au suferit o avarie in urma unui accident sau s-au defectat pur si simplu in mers si refuza sa mai porneasca.

In functie de solicitarea dvs., ne deplasam cat putem de repede la fata locului si vom incerca sa depistam defectiunea. Echipa noastra de service mobil oferia un timp de raspuns excelent, personal profesionist si prietenos, capabili sa ajute in remedierea defectiunii astfel incat masina dvs. sa revină pe drum cat mai repede posibil.

❷ Tractam autoutilitare, SUV-uri, motociclete si alte vehicule de diverse dimensiuni.

❸ Asistenta rutiera si service auto mobil in Galati


Pretul final al unei tractari se ofera doar telefonic!

Pretul unei tractari se ofera doar telefonic dupa ce ne precizati locul unde ati ramas cu masina , care este starea autoturismului si alte informatii care ne pot oferi posibilitatea de a va face un pret corect.

Este important sa ne precizati cum s-a produs incidentul, daca masina a iesit de pe carosabil, distanta pina unde se doreste remorcarea acestuia etc.

Nu vrem sa abordam o strategie de marketing gresita, asa cum fac alti prestatori din piata, care promit preturi prea mici pentru a fi reale. Vream ca pretul oferit telefonic sa ramana neschimbat la fata locului.

Pentru noi, respectul fata de client este prioritar.

Stim cat de important este timpul pentru fiecare dintre noi, asa ca ne straduim sa oferim servicii de incredere, 24 de ore / 7 zile pe saptamana.


Efectuam service auto mobil chiar in locul unde ati ramas cu masina!

Echipajul nostru de asistenta rutiera se deplaseaza in cel mai scurt timp posibil daca daca avaria se dovedeste a fi una minora, vom depana autoturismul tau la marginea drumului sau in cea mai apropiata parcare.

Va solicita sa nu detaliati telefonic cauzele care au dus la producerea avariei. Pretul  pentru asistenta rutiera se calculeaza doar la fata locului. Daca autoturismul nu poate fi reparat, la cerere va tractam pina la cel mai apropiat service din Galati .

De ce sa ne alegeti pe noi?

  • Va oferim sfaturi utile si explicatii detaliate in ceea ce priveste cauza defectarii autoturismului
  • Ne mandrim cu mecanici auto de elita, capabili sa remedize orice problema
  • Avem preturi competitive cu posibilitati de negociere.

Service auto Galati

https://europa.eu/

Igienizare si curatare aer conditionat auto
Igienizare si curatare aer conditionat auto
Igienizare si curatare aer conditionat auto

Igienizare si curatare aer conditionat auto . Curatare CLIMA auto cu OZON .Cea mai eficientă și ecologică modalitate de curatare si igienizare a aerului conditionat auto este folosirea generatorului de ozon. Ozonul are o putere de dezinfectare foarte mare si este extrem de eficient în curatarea sistemului de clima auto …

Geometrie roti 3D computerizata
Geometrie roti 3D computerizata
Geometrie roti 3D computerizata

  Geometrie 3D computerizata Geometria vehiculului consta in reglarea unghiurilor rotilor pentru a redeveni perpendiculare pe sol si paralele intre ele. Corzah Auto Group Service Galati ✅Cele mai bune preturi la Pachete promotionale in 2022 O programare obișnuită a serviciilor auto vă poate ajuta să mențineți mașina în funcțiune. Un …

Direcția și sistemul de frânare
Direcția și sistemul de frânare
Service auto Galati  Corzah  – Direcția și sistemul de frânare

 Service auto Galati  Corzah  – Direcția și sistemul de frânare Se execută lucrări de verificare și remediere: jocurile casetei de direcție și ale articulațiilor de la casetă; jocurile coloanei volan; starea pompei principale de frânare, a pompei ABS, a conductelor, furtunelor de legătură, etrierilor, discurilor de frână, cilindrilor și a …