diagnoza auto galati

Pret Diagnoza Auto Computerizata

In Service auto Galati Corzah , pretul pentru diagnoza auto incepe de la 70 de lei TVA inclus , indiferent de marca: Opel, Bmw, Audi sau Fiat.

✅Cele mai bune preturi la Pachete promotionale in 2020
✅Rezervați acum serviciul de reparații auto la Corzah Auto Group Service Galati
✅ Tel 0757035645

Aparatul de diagnoza auto, de la  Service auto Galati , cu care venim in sprijinul obtinerii de informatii, respecta protocoalele de comunicatie agreeate de toti producatorii de autovehicule consacrati, indiferent daca vorbim de cei asiatici, europeni sau americani.

Service auto Galati 

Utilizarea protocoalelor de comunicatie folosite se face in functie de clasa de poluarea a vehiculului dumneavoastra.

Experienta relevanta a mecanicilor nostri ne confera dreptul de a spune ca ne numaram printre putinele service-uri auto din Service auto Galati care au o rezolvare imediata pentru orice marca sau model de autoturism.

Service auto Galati

Avem in permanenta piese de schimb noi , atat pentru autoturisme cat si pentru autoutilitare. Iar in cazul in care masina dvs. refuza sa mai porneasca, venim si va transportam pina la service cu platforma.

Service auto Galati

Indiferent daca este vorba despre o diagnoza auto sau o interventie care necesita o atentie mai detaliata, o vom trata cu deosebita grija si in cel mai scurt timp posibil.

Link-uri utile :

http://www.autotestmagazin.ro/

Registrul auto roman