Tractari auto Galati corzahservice.ro

Tractari auto Galati

Servicii oriunde în Galați. Tractari auto Galati complete. Remorcari sau depanari. Tractari auto  universale. Servicii: tractari auto Galati ieftine, profesionisti in tractari, 16 ani de tractari auto Galati , ✅Tel 0757035645 .✅Whatsapp +40758016344

❶ Tractam autoturismele care au ramas blocate, au suferit o avarie in urma unui accident sau s-au defectat pur si simplu in mers si refuza sa mai porneasca.

In functie de solicitarea dvs., ne deplasam cat putem de repede la fata locului si vom incerca sa depistam defectiunea. Echipa noastra de service mobil oferia un timp de raspuns excelent, personal profesionist si prietenos, capabili sa ajute in remedierea defectiunii astfel incat masina dvs. sa revină pe drum cat mai repede posibil.

❷ Tractam autoutilitare, SUV-uri, motociclete si alte vehicule de diverse dimensiuni.- Facebook

❸ Asistenta rutiera si service auto mobil in Galati – Twitter

✅Rezervați acum serviciul de reparații auto la Corzah Auto Group – Tractari auto Galati

Pandemia de COVID-19 cauzată de coronavirus

În prim-plan

Consiliul aprobă acordarea de sprijin financiar statelor membre în cadrul SURE

La 25 septembrie 2020, Consiliul a aprobat acordarea unui sprijin financiar în valoare de 87,4 miliarde EUR pentru 16 state membre, în cadrul Instrumentului european de sprijin temporar pentru atenuarea riscurilor de șomaj într-o situație de urgență (SURE). Obiectivul instrumentului este de a-i ajuta pe oameni să își păstreze locul de muncă în timpul crizei, oferind împrumuturi în condiții favorabile statelor membre, până la o valoare totală de 100 de miliarde EUR. Fondurile vor acoperi o parte din costurile legate de crearea sau extinderea sistemelor naționale de șomaj tehnic.

Modalităţi de a avea grijă de sănătatea emoţională

Descoperă 5 modalităţi prin care te poţi concentra asupra sănătăţii tale emoţionale.

Fă pauze Nu urmări încontinuu ştirile, ia o pauză din când în când. Iar când poţi, caută ştiri pozitive.

Ţine legătura cu prietenii. Pentru a auzi o voce familiară şi a vă simţi aproape când nu sunteţi împreună, sună-ţi prietenii şi familia.

Fă alegeri sănătoaseExerciţiile fizice, consumul de alimente sănătoase şi un somn odihnitor pot contribui la o stare de sănătate generală bună.

Găseşte-ţi timp să te relaxeziPentru a reduce stresul şi anxietatea, alege activităţi sănătoase care-ţi plac.

Mai multe : COVID-19 CENTRU DE INFORMATII