Efectuam Diagnoze Computerizate

Efectuam Diagnoze Computerizate

Corzah Service Auto Galati este un service auto independent din Galati . Oferim gama completa de servicii auto de reparatii si intretinere pentru orice marca de autovehicul. Cu o experienta de peste 20 ani in domeniu, poti avea incredere in echipa noastra profesionista, dinamica si dornica de provocare. Folosim cele mai noi echipamente de diagnoza, lucram atent, sunt eficiente si iti garantam ca iti vom preda masina la timp. Punem mare pret pe transparenta si iti stam permanent la dispozitie pentru orice intrebari legate de activitatea noastra.Twistter

Service autorizat RAR Galati
24 luni garantie pentru piese si manopera
Programare online
Asistenta tehnica
Masina schimbului

La Corzah Service Auto Galati, masina ta e pe maini bune!
Ai incredere in expertii nostri.

DEVIZE CORECTE
Inainte de inceperea oricarei lucrari, iti punem la dispozitie o estimare cat se poate de exacta in privinta costurilor si a timpului de lucru.


Cu ce te putem ajuta?

Reparam si inlocuim cele mai importante componente pentru toate tipurile de autovehicule.

Efectuam Diagnoze Computerizate in Galati
Cu Testere Multi Marca Si Dedicate.
La Corzah Service Auto Galati efectuam diagnostic auto computerizate cu dispozitive de testare de ultima generatie, multi marca si dedicate.

Diagnosticarea computerizata in Galati unitatii de comanda a masinii are ca scop identificarea eventualelor erori la sistemele electrice si electronice ale autovehiculelor.

Odata identificate, erorile sunt interpretate cu ajutorul unui program special creat, iar apoi remediate rapid si eficient.

Ai nevoie de ajutor pentru masina ta cand esti in Galati?
Contacteaza-ne acum in Galati!

Suna la:

✅Tel 0757035645

✅Whatsapp +40757035645

Corzah Service Auto Galati

Activitatile de reparatii si intretinere se realizeaza cu personal specializat si cu o inalta pregatire profesionala, care utilizeaza dotarile de ultima generatie in domeniu: tester motor, tester directie, aparat pentru reglarea farurilor, dispozitive de echilibrare si geometrie roti, robot si masa de redresat caroserii , aparate de sudura prin puncte, cabine de pregatire pentru vopsit, vopsitorie auto galati , cuptor de vopsit, aparatura de incarcat clima , etc.

Service auto Galati

Rezervați acum serviciul de reparații auto la Corzah Auto Group Service Galați

 Tel 0757035645

Service auto Galati

https://g.page/corzahauto