Presa Galați

Posturi TV Galați

În Galați sunt două televiziuni: TV Galați și Express TV. De asemenea, posturile de televiziune ProTV și Antena 1, dețin câteva studiouri regionale de unde emit emisiuni. Abonații UPC beneficiază de un video-text UPC care oferă informații despre companie, înștiințează abonatul despre modificările de frecvență ale canalelor și afișează diverse reclame. De asemenea abonații MegaTV, au și ei un videotext asemănător cu cel al UPC.

Ziare locale Galați

În județul Galați sunt:

a)Trei ziare cotidiene:
*”Viața Liberă“, redactor șef Katia Nanu
*”Monitorul de Galați“, Mirella Aur
*”Imparțial”, redactor șef Mariana Constandache
b) Săptămânale:
*”Impact-est”, redactor șef Gelu Ciorici
*”Ziarul de Galați”, redactor șef Aurelia Bogatu
*”Realitatea”, redactor șef Pompiliu Comșa
*”Semnal de Tecuci”, redactor șef Anca Dumitriu
*”Raid Galati” – ziar de anunturi gratuite, reclama si publicitate

Corzah Group Service Auto Galati
Cele mai bune preturi la Pachete promotionale in 2021
Rezervați acum serviciul de reparații auto la Corzah Auto Group Service Galati
 Tel 0757035645
https://g.page/corzahauto?share

#diagnozaautogalati, #geometrierotigalati,

#servicegalati

http://corzahservice.ro

Posturi de radio Galați

Cele patru posturi de radio din Galați sunt:
*”Radio 1 Galați” (emite peste programul Radio 21)
*”Radio Galați” (devenit între timp PROFm)
*”Radio (S) fm”
*”Radio Alfa Galați”

Turism Galați

Turismul este o ramură importantă a economiei orașului Galați întrucât turiștii au la dispoziție o varietate de locuri de vizitat:

Teatre Galați

*”Teatrul dramatic “Fani Tardini”” Galați există de peste 45 de ani. Este un teatru de repertoriu cu profil dramatic, cu trupă permanentă alcătuită din 25 de actori, 2 regizori, un scenograf. Pentru realizarea producției teatrul apelează de asemenea la colaboratori prestigiosi pe plan național – regizori, scenografi, compozitori. Teatrul are ateliere de productie proprii; sala proprie cu 300 de locuri, cu scenă de tip italian. Este singura institutie teatrală profesionistă cu profil de dramă din Județul Galați. Teatrul se adresează spectatorilor din întreg județul Galați, dar și celor din județele apropiate. Repertoriul cuprinde în fiecare stagiune în afara producțiilor noi, un număr de titluri realizate în stagiunile precedente.

*”Teatrul Gulliver” este o instituție de cultură subvenționata de Statul Român, ca și alte teatre de copii. Teatrul Gulliver a luat ființă la 1 octombrie 1952. În acest interval au fost prezentate peste 200 de titluri, (4-5 premiere pe stagiune) din literatura română și universală pentru copii, sub iscusita conducere a numeroși oameni de cultură. Anual se organizează Festivalul Gulliver, unul dintre cele mai importante de acest gen din România, care transformă municipiul Galați în “Capitala teatrului de marionete”.

*”Teatrul liric Nae Leonard” a fost înființat în 1956. Anual organizează “Zilele Muzicale Gălățene”, când sunt prezentate publicului cele mai reprezentative titluri ale repertoriului de toate genurile.