Serviciu de tractare si service auto mobil Galati

service auto galati corzahservice.ro
Service auto mobil Galati

Serviciu de tractare si service auto mobil Galati

Ne angajam sa va oferi cel mai bun serviciu de tractare si service auto mobil in Galati

Tractari auto Galati si Asistenta Rutiera in Galati

Angajam doar cei mai buni soferi, ingineri si mecanici, fiecare avand o experienta excelenta in domeniile lor de activitate, asigurandu-va ca veti primi doar cele mai bune servicii la cel mai accesibil pret.

Corzah Service auto Galati  , va poate ajuta cu :

❶ Tractam autoturismele care au ramas blocate, au suferit o avarie in urma unui accident sau s-au defectat pur si simplu in mers si refuza sa mai porneasca.

In functie de solicitarea dvs., ne deplasam cat putem de repede la fata locului si vom incerca sa depistam defectiunea. Echipa noastra de service mobil oferia un timp de raspuns excelent, personal profesionist si prietenos, capabili sa ajute in remedierea defectiunii astfel incat masina dvs. sa revină pe drum cat mai repede posibil.

❷ Tractam autoutilitare, SUV-uri, motociclete si alte vehicule de diverse dimensiuni.

❸ Asistenta rutiera si service auto mobil in Galati


Pretul final al unei tractari se ofera doar telefonic!

Pretul unei tractari se ofera doar telefonic dupa ce ne precizati locul unde ati ramas cu masina , care este starea autoturismului si alte informatii care ne pot oferi posibilitatea de a va face un pret corect.

Este important sa ne precizati cum s-a produs incidentul, daca masina a iesit de pe carosabil, distanta pina unde se doreste remorcarea acestuia etc.

Nu vrem sa abordam o strategie de marketing gresita, asa cum fac alti prestatori din piata, care promit preturi prea mici pentru a fi reale. Vream ca pretul oferit telefonic sa ramana neschimbat la fata locului.

Pentru noi, respectul fata de client este prioritar.

Stim cat de important este timpul pentru fiecare dintre noi, asa ca ne straduim sa oferim servicii de incredere, 24 de ore / 7 zile pe saptamana.


Efectuam service auto mobil chiar in locul unde ati ramas cu masina!

Echipajul nostru de asistenta rutiera se deplaseaza in cel mai scurt timp posibil daca daca avaria se dovedeste a fi una minora, vom depana autoturismul tau la marginea drumului sau in cea mai apropiata parcare.

Va solicita sa nu detaliati telefonic cauzele care au dus la producerea avariei. Pretul  pentru asistenta rutiera se calculeaza doar la fata locului. Daca autoturismul nu poate fi reparat, la cerere va tractam pina la cel mai apropiat service din Galati .

De ce sa ne alegeti pe noi?

  • Va oferim sfaturi utile si explicatii detaliate in ceea ce priveste cauza defectarii autoturismului
  • Ne mandrim cu mecanici auto de elita, capabili sa remedize orice problema
  • Avem preturi competitive cu posibilitati de negociere.

Service auto Galati

https://europa.eu/

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Service auto galati preturi
Schimb de fluid de racire
Service auto Galati preturi 2021

Service auto galati preturi 2021. Corzah Auto Group Service auto Galati a fost dezvoltat urmărind dorința clientului de a se adresa unui service generalist, care să ofere o gamă variată de servicii și produse și să dețină o competență tehnică ridicată pentru diagnoza și reparație in Galati .✅Cele mai bune …

corzahservice.ro
Analiza si diagnoza
Incarcare freon auto galati

Incarcare freon auto galati: Vacumarea instalatieiIntroducere ulei pt compresorSubstanta UV pt detectarea pierderilorIncarcare cu freon auto R134a ✅Rezervați acum serviciul de reparații auto la Corzah Auto Group Service Galati✅ Tel 0757035645 Reincarcare sistem aer conditionat Sistemul de clima al masinii contine 2 componente consumabile: freon si ulei. Principiul de functionare …

diagnoza auto galati
Analiza si diagnoza
Pret Diagnoza Auto Computerizata

In Service auto Galati Corzah , pretul pentru diagnoza auto incepe de la 70 de lei TVA inclus , indiferent de marca: Opel, Bmw, Audi sau Fiat. ✅Cele mai bune preturi la Pachete promotionale in 2020✅Rezervați acum serviciul de reparații auto la Corzah Auto Group Service Galati✅ Tel 0757035645 Aparatul de diagnoza auto, de la …