corzahservice.ro
Analiza si diagnoza

Incarcare freon auto galati:

Vacumarea instalatiei
Introducere ulei pt compresor
Substanta UV pt detectarea pierderilor
Incarcare cu freon auto R134a

✅Rezervați acum serviciul de reparații auto la Corzah Auto Group Service Galati
✅ Tel 0757035645

Reincarcare sistem aer conditionat

Sistemul de clima al masinii contine 2 componente consumabile: freon si ulei. Principiul de functionare este unul destul de simplu, dar solicitant pentru compresorul de AC auto. Acest compresor functioneaza la presiuni foarte mari, de aceea este esential sa inlocuim periodic freonul si mai ales uleiul din el.
Prin mentenanta corecta prevenim defectiunile costisitoare ale sistemului de clima.

Pentru partea de interior a masinii va recomandam tratamentul cu OZON, care elimina si previne mirosurile neplacute, durerile de cap “de la aerul conditionat” si contribuie la prospetimea aerului din habitaclu.

Reparatii sistem de aer conditionat

Adesea, din cauza umiditatii, a intretinerii defectuoase sau ai altor factori externi, compresoarele de clima cedeaza.

Incarcare freon auto galati

Sigur ca e mai usor sa previi decat sa tratezi, dar daca totusi sistemul de AC al masinii nu functioneaza, te putem ajuta. Avem o experienta vasta in domeniul auto, cei mai buni furnizori si implicit cele mai bune preturi pentru compresoare, radiatoare si alte sisteme.

Incarcare freon auto galati

Service auto Galati 

Pe langa inconvenientul financiar, scaparile de freon sunt extrem de daunatoare mediului si sanatatii. Iti recomandam o investigare periodica a sistemului de climatizare, facuta intr-un service auto profesionist.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schimburi fluide
Electrician auto – Service auto Corzah

O programare obișnuită a serviciilor auto vă poate ajuta să mențineți mașina în funcțiune. Un serviciu general tipic la Corzah Auto Group Galati Service include : Verificarea uleiului la motor Verificarea bateriei Verificare lichid de răcire Verificarea scurgerii uleiului Seturi de frână și inlocuire Reglare fină a motorului Alternatorul și …

Postari
Corzah Service auto Galati servicii

Corzah Service auto Galati se angajează să ofere cea mai bună inspecție auto cu cei mai buni mecanici din industrie – Cele mai bune servicii de reparatii auto din Galati.  

service auto galati
Service auto Galati
Service auto Galati Corzah

Service auto Galati Se execută lucrări de verificare și întreținere: Service auto Galați schimbul de ulei de motor, cu respectarea recomandărilor impuse de către producătorul de ulei, element important în prevenirea uzurii motorului schimbarea filtrului de aer, schimbarea filtrului de combustibil schimbarea filtrului de habitaclu – se ia în consider …