vopsitorie auto galati
TINICHIGERIE AUTO GALATI

Vopsitorie auto galati

Pentru ca aspectul conteaza intotdeauna, firma noastra a selectat cu atentie o echipa de specialisti care pot executa reparatiile la structura metalica si de rezistenta a autovehiculelor la cele mai inalte standarde

✅ Tel 0757035645

Dezamsamblare pregatire vopsitorie
Reparatii avarii
Redresare caroserii
Inlocuire elemente caroserie si structura
Reparatii suprafete corodate
Protectie anticoroziva
Reparatii inchizatori si balamale
Reparatii etanseitati caroserie,garniture si chedere
Reparatii sisteme inchidere/deschidere geamuri
Reparatii sisteme climatizare

Oferim servicii de vopsitorie auto tinichigerie detailing auto, polish auto profesional
Vopsesc jante cu pulbere in campelectrostaic (powder coating). Jantele sunt curatate prin sablare (cu nisip) sau decapant inainte de vopsit. Pentru ciobituri se foloseste chit cu pulbere de aluminiu sau daca e nevoie se sudeaza.

✅ Tel 0757035645

Realizam servicii de vopsitorie pentru toate marcile de automobile atat noi cat si istorice. Tratam fiecare autovehicul indiferente de marca sau de vechime cu aceasi atentie, iar la final verificam atent calitatea lucrarii asigurandu-ne astfel ca veti fi multumit. Lucram la cele mai inalte standarde de calitate si avem o echipa de pregatitori si vopsitori foarte bine pregatiti, specializati in Italia si Austria.
VOPSITORIE AUTO Galati
Atelierul de vopsitorie auto oferta servicii la standarde de calitate inalte pentru ca folosim metode tehnice de vopsire de ultima generatie. Folosim vopseluri de calitate cu garantia producatorului cu pregatire in laborator computerizat, astfel culoarea obtinuta va fi exact ce aveti nevoie pentru autovehicul dumneavoastra.

Aerul utilizat pentru ventilare si uscare este filtrat pentru a evita depunerile de impuritati sau particule de apa si praf.
Ne-am aliniat directivelor europene privind protectia mediului privind eliminarea vopselelor ce contin solventi si compusi organici volatili. Folosim vopsele Dupont hidrosolubile si lacuri pentru vopsele pe baza de apa, ce ofera o protectie indelungata si rezistenta mare la zgarieturi.

Putem reproduce o gama de peste 45,000 de nuante, astfel putem revopsi orice marca de automobil. In plus va punem la dispozitie o gama larga de culori speciale: perlate, mate, cameleon sau cromate.

Deoarece avem incredere in materialele folosite si in profesionalismul echipei de vopsitori oferim o garantie extinsa de 12 luni pentru serviiciile de vopsitorie auto.

Vopsitorie auto galati
Vopsitorie auto galati preturi
Vopsit auto

Reparatii tinichigerie si vopsitorie auto
In cazul in care sunt avariate atat stratul de vopseaua cat si piese de caroserie este necesara mai intai repararea pieselor si indreptarea acestora, pregatirea pentru vopsit si la final revopsirea pieselor de caroserie.

✅ Tel 0757035645

Vopsitorie auto ieftina
Vopsitorie auto pret
TINICHIGERIE AUTO GALATI
Lucram cu toate marcile și modelele de vehicule de la masini noi la clasic, motociclete și furgonete. Noi suntem firma de tinichigerie auto Galati cu traditie si sunt recomandate de catre garajele de reparatii mecanice in si in jurul zonelor Galati. Oferim un serviciu gratuit de estimare scrisa si va oferi o masina gratuita pentru perioada de repaus a autovehiculului dumneavoastra.

Costuri tinichigerie auto
Tinichigerie vopsitorie auto pret

Reparatiile la structura metalica si de rezistenta a autovehiculelor se realizeaza intr-un spatiu adecvat si cu o dotare corespunzatoare. Atelierul de tinichigerie auto dispune de toate mijloacele tehnice necesare indreptarii elementelor de caroserie si interventiei pe structura de rezistenta.

Vopsitorie auto pret element
Pret vopsit auto 2020

Service auto Galati 
Vopsitorie auto integrala

In cazul in care aveti avarii pe mai multe piese de caroserie sau vopseaua si-a pierdut starlucirea este necesara vopsirea integrala a automobiluilui.

Culori speciale

Vreti o schimbare majora? Vopsiti automobilul in culori speciale: perlate, camelon, mate sau metalice.

Vopsitorie auto cu schimbarea culorii

Vopsirea integrala cu schimbarea culorii este diferita de vopsirea integrala prin faptul ca trebuie revopsite si partile interioare ale caroseseriei.

Lacuri speciale

Optional puteti solicita aplicarea mai multor straturi de lac si folosirea de lacuri rezistente la zgarieturi sau cu aditiv elesticizant pentru o protectie suplimentara si un aspect impecabil.

Vopsit jante
Daca vreti o culoare speciala pentru jante sau vreti sa arate ca noi le puteti revopsi. Pretul este mult mai mic dacat achizitionarea unor jante noi.

TINICHIGII CALIFICATI
Avem personal calificat in serviciile de tinichigerie si vopsitorie auto, atat pentru elementele din tambla cat si cele din plastic.

CALITATEA SERVICIILOR
Complexitatea si calitatea reparatiilor de tinichigerie auto, face ca acest atelier sa fie recunoscut la nivel national in reconditionarea masinilor.

Vopsitorie auto galati preturi
Vopsitorie auto ieftina
RAPIDITATE, DAR CALITATE
Punem la dispozitia clientilor nostri rapiditatea si calitatea ireprosabila a lucrarilor efectuate prin personal calificat.

✅ Tel 0757035645

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Electrician AUTO
Service auto Galati verificare mecanica auto gratuita

Corzah Auto Service Galati isi propune un concept nou, care abordează problematica mult maicomplex pentru a elimina dezavantajele service-ului clasic. Ideea este de a face reparaţiicomplexe, de buna calitate, cu cat mai putin personal, la cele mai mici costuri si pentru un numarcat mai mare de clienti.Diagnoza corecta a starii …

corzahservice.ro
Analiza si diagnoza
Incarcare freon auto galati

Incarcare freon auto galati: Vacumarea instalatieiIntroducere ulei pt compresorSubstanta UV pt detectarea pierderilorIncarcare cu freon auto R134a ✅Rezervați acum serviciul de reparații auto la Corzah Auto Group Service Galati✅ Tel 0757035645 Reincarcare sistem aer conditionat Sistemul de clima al masinii contine 2 componente consumabile: freon si ulei. Principiul de functionare …