service auto
Diagnoza Auto Galati

Echipa Corzah Auto Service este formată din profesioniști, care vin cu soluții potrivite pentru autoturismul dumneavoastră şi cu răspunsuri la orice întrebări legate de activitatea noastră.
Serviciile oferite de noi sunt autorizate de Registrul Auto Român, iar seriozitatea şi calitatea serviciilor de service auto oferite ne-au făcut partener de încredere .
Corzah Auto Service se desfășoară pe o suprafaţă de 350 mp, cu dotări tehnice de ultimă oră, care permit efectuarea de reparații simultan pentru 6 autovehicule.
Putem efectua reparații auto atât pentru autoturisme cât şi pentru autoutilitare, dube, mașini de transport marfă (toate mărcile) şi oferim garanție pentru lucrările efectuate de echipa noastră, iar distribuitorii de piese cu care colaborăm oferă de asemenea garanție.
Corzah Auto Service Galati oferă o gamă largă de servicii, fie că e vorba de revizia tehnică a automobilului, comandă de piese şi accesorii. La noi vei găsi doar calitate şi corectitudine.

Service auto Galati

✅Rezervați acum serviciul de reparații auto la Corzah Auto Group Service Galati

✅ Tel 0757035645

Service auto Galati

http://corzahservice.ro/

https://g.page/corzahauto?share

Electrician AUTO
Service auto Galati verificare mecanica auto gratuita

Corzah Auto Service Galati isi propune un concept nou, care abordează problematica mult maicomplex pentru a elimina dezavantajele service-ului clasic. Ideea este de a face reparaţiicomplexe, de buna calitate, cu cat mai putin personal, la cele mai mici costuri si pentru un numarcat mai mare de clienti.Diagnoza corecta a starii …

Efectuam Diagnoze Computerizate
Analiza si diagnoza
Efectuam Diagnoze Computerizate

Corzah Service Auto Galati este un service auto independent din Galati . Oferim gama completa de servicii auto de reparatii si intretinere pentru orice marca de autovehicul. Cu o experienta de peste 20 ani in domeniu, poti avea incredere in echipa noastra profesionista, dinamica si dornica de provocare. Folosim cele …

corzahservice.ro
Analiza si diagnoza
Incarcare freon auto galati

Incarcare freon auto galati: Vacumarea instalatieiIntroducere ulei pt compresorSubstanta UV pt detectarea pierderilorIncarcare cu freon auto R134a ✅Rezervați acum serviciul de reparații auto la Corzah Auto Group Service Galati✅ Tel 0757035645 Reincarcare sistem aer conditionat Sistemul de clima al masinii contine 2 componente consumabile: freon si ulei. Principiul de functionare …