Service auto Corzah repara masini hibride si masini electrice

service auto galati masini electrice
masini electrice

Corzah un service auto si pentru verificarea si repararea de masini electrice si masini hibride.


Serviciile oferite de Corzah Service auto Galati sunt autorizate de Registrul Auto Român, iar seriozitatea şi calitatea serviciilor de service auto oferite ne-au făcut partener de încredere Q-Service , reprezintă o reţea de service-uri auto profesionale independente care opereaza atat in Romania precum si in alte ţări europene.Reţeaua Q-Service este o alternativă la service-urile auto de reprezentanţă, clienţii avand garanţia obţinerii serviciilor de reparaţii si intreţinere auto la cele mai ridicate standarde de calitate. Preţul reparaţiilor se calculează pe baza timpilor de normare specificaţi de producătorii de autovehicule, clienţii obţinând astfel preţul corect pentru serviciile primite.

Service-ul este deschis si sambata!

Corzah Service auto Galati efectuiaza diagnosticare avansata, reparatii si intretinere autovehicule europene, japoneze, americane, pe combustibil, electrice si hibride.
Totodata punem la dispozitia clientului piese originale si after market omologate RAR.

Verificarea auto si estimarea costurilor este GRATUITA!

Cu o experienta de peste 20 ani in domeniu, poti avea incredere in echipa noastra profesionista, dinamica si dornica de provocari.
Personalul are cunostinte avansate, cursuri in domeniul intretinerii si reparatiilor automobilelor hybrid si electrice.
Corzah Service auto Galati dispune de toate echipamentele si cunostintele necesare unei testari electronice si mecanice cat mai precise.
Service-ul mai ofera clienilor sevicii de tinichigerie auto si vopsitorie auto de cel mai ridicat nivel calitativ .